Kajian watak watak wanita dalam kumpulan cerpen Am mavuku berdasarkan teori subaltern - Vinesh Raj Selva Raj (Tanjong Malim, 2020)
Kajian watak watak wanita dalam kumpulan cerpen Am mavuku berdasarkan teori subaltern by Vinesh Raj Selva Raj