Komunikasi antara guru dan murid dalam pengajaran penulisan bahasa Melayu - Zurida Abdul Manan (Tanjong Malim, 2007)
Komunikasi antara guru dan murid dalam pengajaran penulisan bahasa Melayu by Zurida Abdul Manan