Membangun dan mengesahkan kerangka konsep pentaksiran pertandingan Dikir Barat peringkat Sekolah Menengah - Khairil Anuar Hashim (Tanjong Malim, 2021)
Membangun dan mengesahkan kerangka konsep pentaksiran pertandingan Dikir Barat peringkat Sekolah Menengah by Khairil Anuar Hashim