Pengaruh literasi kewangan, agen sosialisasi kewangan dan lokus kawalan terhadap amalan pengurusan kewangan dan pencapaian akademik pelajar Institusi Pengajian Tinggi - Norhaslinda Daud (Tanjong Malim, 2019)
Pengaruh literasi kewangan, agen sosialisasi kewangan dan lokus kawalan terhadap amalan pengurusan kewangan dan pencapaian akademik pelajar Institusi Pengajian Tinggi by Norhaslinda Daud