Persekitaran kanak-kanak: satu penelitian terhadap novel kanak-kanak Terpilih - Rohayati Junaidi (Tanjong Malim, 2020)
Persekitaran kanak-kanak: satu penelitian terhadap novel kanak-kanak Terpilih by Rohayati Junaidi