Seni penolakan Melayu antara pemimpin berdasarkan teks Sulalat Al-Salatin - Norshariza Mohamed Faizal (Tanjong Malim, 2020)
Seni penolakan Melayu antara pemimpin berdasarkan teks Sulalat Al-Salatin by Norshariza Mohamed Faizal