Pengaruh empati terhadap sikap guru disiplin dalam pengurusan kes buli di Sekolah Menengah Kebangsaan Kuala Lumpur - Muniswari P Ratnam (Tanjong Malim, 2020)
Pengaruh empati terhadap sikap guru disiplin dalam pengurusan kes buli di Sekolah Menengah Kebangsaan Kuala Lumpur by Muniswari P Ratnam