Peramalan data siri masa aras air sungai di kawasan berkepentingan Malaysia menggunakan pendekatan kalut - Adib Mashuri (Tanjong Malim, 2020)
Peramalan data siri masa aras air sungai di kawasan berkepentingan Malaysia menggunakan pendekatan kalut by Adib Mashuri