Analisis pemikiran puisi A.Samad Said & Taufiq Ismail dalam isu sosial - Abd Rahim Abdullah (Tanjong Malim, 2018)
Analisis pemikiran puisi A.Samad Said & Taufiq Ismail dalam isu sosial by Abd Rahim Abdullah