Pengaruh media sosial terhadap kecenderungan penyelewengan tingkah laku seksual dalam kalangan remaja Melayu di sekolah menengah - Irwan Junaidy Mohamed Ramli (Tanjong Malim, 2019)
Pengaruh media sosial terhadap kecenderungan penyelewengan tingkah laku seksual dalam kalangan remaja Melayu di sekolah menengah by Irwan Junaidy Mohamed Ramli