Pembinaan instrumen penilaian kendiri kompetensi jurulatih pendidikan luar Pusat Kokurikulum Kementerian Pendidikan Malaysia - Omar Firdaus Mohd Said (Tanjong Malim, 2021)
Pembinaan instrumen penilaian kendiri kompetensi jurulatih pendidikan luar Pusat Kokurikulum Kementerian Pendidikan Malaysia by Omar Firdaus Mohd Said