Pengaruh pembolehubah makroekonomi terpilih dan krisis ekonomi terhadap pertumbuhan ekonomi di Malaysia - Muhammad Hilmi Abdul Razak (Tanjong Malim, 2019)
Pengaruh pembolehubah makroekonomi terpilih dan krisis ekonomi terhadap pertumbuhan ekonomi di Malaysia by Muhammad Hilmi Abdul Razak