Kebolehgunaan aplikasi multimedia berasaskan video berdasarkan kriteria keperluan yang dikenal pasti kepada kanak-kanak disleksia. - Noor Ashafiqa Zamani (Tanjong Malim, 2019)
Kebolehgunaan aplikasi multimedia berasaskan video berdasarkan kriteria keperluan yang dikenal pasti kepada kanak-kanak disleksia. by Noor Ashafiqa Zamani