Begendang Sarawak: kajian rekonstruksi kreatif dalam aspek bertandak - Nurulakmal Abdul Wahid (Tanjong Malim, 2015)
Begendang Sarawak: kajian rekonstruksi kreatif dalam aspek bertandak by Nurulakmal Abdul Wahid