Perbezaan kualiti hidup penduduk berdasarkan ciri demografi di pusat petempatan kecil: kajian kes daerah Muallim, Perak, Malaysia - Yazid Saleh (Tanjong Malim, 2020)
Perbezaan kualiti hidup penduduk berdasarkan ciri demografi di pusat petempatan kecil: kajian kes daerah Muallim, Perak, Malaysia by Yazid Saleh