Kecenderungan penyertaan takaful mikro dalam kalangan usahawan perusahaan mikro.kecil dan sederhana di Pelepat Ilir, Jambi, Indonesia - Lina Ade Chusmita (Tanjong Malim, 2019)
Kecenderungan penyertaan takaful mikro dalam kalangan usahawan perusahaan mikro.kecil dan sederhana di Pelepat Ilir, Jambi, Indonesia by Lina Ade Chusmita