Kajian kepimpinan dalam teks Hikayat Melayu@Sulalatus Salatin Long Version versi Tengku Said - Maryam Syafiqha Mohd Sayuti (Tanjong Malim, 2019)
Kajian kepimpinan dalam teks Hikayat Melayu@Sulalatus Salatin Long Version versi Tengku Said by Maryam Syafiqha Mohd Sayuti