Hubungan gaya kepimpinan situasi guru besar, komitmen organisasi dan keberkesanan sekolah di Bintulu, Sarawak - Saini Ali (Tanjong Malim, 2018)
Hubungan gaya kepimpinan situasi guru besar, komitmen organisasi dan keberkesanan sekolah di Bintulu, Sarawak by Saini Ali