Kecenderungan pelajar Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) memilih minor Geografi - Hashim Mohmadisa, (Penerbit Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2007)
Kecenderungan pelajar Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) memilih minor Geografi by Hashim Mohmadisa,