Apreasasi karya Nasionalisme Seni Moden Malaysia dalam pameran Seni Negaraku 2017, Balai Seni Visual Negara, Kuala Lumpur - Maizatunsatinah Umor (Tanjong Malim, 2019)
Apreasasi karya Nasionalisme Seni Moden Malaysia dalam pameran Seni Negaraku 2017, Balai Seni Visual Negara, Kuala Lumpur by Maizatunsatinah Umor