Seni cetak masa kini di Malaysia: tinjauan umum menerusi pameran-pameran berkumpulan - Rosiah Md Noor (Tanjong Malim, 2019)
Seni cetak masa kini di Malaysia: tinjauan umum menerusi pameran-pameran berkumpulan by Rosiah Md Noor