Kecekapan pengurusan bekalan air terawat di Selangor, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya - Mujirah Mokmin (Tanjong Malim, 2017)
Kecekapan pengurusan bekalan air terawat di Selangor, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya by Mujirah Mokmin