Analisis terhadap skim agihan zakat asnaf Al-Gharimin berdasarkan Maqasid Syariah di institusi zakat di Malaysia - Halim Ismail (Tanjong Malim, 2018)
Analisis terhadap skim agihan zakat asnaf Al-Gharimin berdasarkan Maqasid Syariah di institusi zakat di Malaysia by Halim Ismail