Penilaian terhadap persediaan pelajar Fakulti Teknologi Maklumat Dan Komunikasi dalam menghadapi praktikum 2003 dan pencapaian objektif praktikum keseluruhannya - Hanif Abd Samad, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2003)
Penilaian terhadap persediaan pelajar Fakulti Teknologi Maklumat Dan Komunikasi dalam menghadapi praktikum 2003 dan pencapaian objektif praktikum keseluruhannya by Hanif Abd Samad,