Perbezaan kinematik antara kaki dominan dan bukan dominan ketika tendangan kapak dan hadapan dikalangan atlit elit dalam sukan taekwondo - Ahmad Fahmy Al-Haqim Harun (Tanjong Malim, 2021)
Perbezaan kinematik antara kaki dominan dan bukan dominan ketika tendangan kapak dan hadapan dikalangan atlit elit dalam sukan taekwondo by Ahmad Fahmy Al-Haqim Harun