Gaya pengajaran Grasha dalam kalangan pensyarah sains di Kolej Pra-Universiti di Pulau Pinang - Anis Humaira Mohamad Marzuki (Tanjong Malim, 2019)
Gaya pengajaran Grasha dalam kalangan pensyarah sains di Kolej Pra-Universiti di Pulau Pinang by Anis Humaira Mohamad Marzuki