Strategi Parti Komunis Malaya (PKM) dan operasi pasukan F di Semenanjung Tanah Melayu 1968-1989 - Roslan Muhamad (Tanjong Malim, 2019)
Strategi Parti Komunis Malaya (PKM) dan operasi pasukan F di Semenanjung Tanah Melayu 1968-1989 by Roslan Muhamad