Manusia dan mesin: interpretasi gaya hidup digital dalam konteks teknologi mudah alih menerusi karya seni arca - Aznan Omar (Tanjong Malim, 2019)
Manusia dan mesin: interpretasi gaya hidup digital dalam konteks teknologi mudah alih menerusi karya seni arca by Aznan Omar