Penyeliaan pengajaran guru sekolah kebangsaan di Semenanjung Malaysia - Sharifah Hasima Syed Daud (Tanjong Malim, 2018)
Penyeliaan pengajaran guru sekolah kebangsaan di Semenanjung Malaysia by Sharifah Hasima Syed Daud