Impak pembangunan terhadap alam sekitar di Lembah Bernam - Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Marzuki Mazdi, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2003)
Impak pembangunan terhadap alam sekitar di Lembah Bernam by Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Marzuki Mazdi,