Aplikasi elemen Maqasid Shariah dalam kaunseling keluarga dan perkahwinan di agensi agama negeri - Mohd Suhadi Mohamed Sidik (Tanjong Malim, 2018)
Aplikasi elemen Maqasid Shariah dalam kaunseling keluarga dan perkahwinan di agensi agama negeri by Mohd Suhadi Mohamed Sidik