Komuniti pembelajaran profesional sebagai budaya kolaborasi profesional: Teori dan amalan - Rosnah Ishak (Tanjong Malim, 2019)
Komuniti pembelajaran profesional sebagai budaya kolaborasi profesional: Teori dan amalan by Rosnah Ishak