Hubungan faktor terpilih dengan kelestarian tingkah laku pelupusan pakaian dalam kalangan pelajar bidang fesyen - Farah Najwa Ahmad Puad (Tanjong Malim, 2018)
Hubungan faktor terpilih dengan kelestarian tingkah laku pelupusan pakaian dalam kalangan pelajar bidang fesyen by Farah Najwa Ahmad Puad