Tuan guru Haji Aabdul Latif bin Abdul Rahman (1938 2010 ): Sumbangan kepada masyarakat Pengkalan Hulu Perak - Ismail bin Ibrahim (Tanjong Malim, 2019)
Tuan guru Haji Aabdul Latif bin Abdul Rahman (1938 2010 ): Sumbangan kepada masyarakat Pengkalan Hulu Perak by Ismail bin Ibrahim