Personifikasi dalam Wasf al-Layl puisi Imruu al-Qays dan Duhai malam lirik ciptaan Ad Samad - Nazri Atoh (Tanjong Malim, 2019)
Personifikasi dalam Wasf al-Layl puisi Imruu al-Qays dan Duhai malam lirik ciptaan Ad Samad by Nazri Atoh