Kesan latihan pliometrik ke atas prestasi lompatan dan fizikal atlet lompat jauh di Cameron Highlands - Prabhu Ragawan (Tanjong Malim, 2018)
Kesan latihan pliometrik ke atas prestasi lompatan dan fizikal atlet lompat jauh di Cameron Highlands by Prabhu Ragawan