Pembinaan instrumen penilaian pembelajaran asas pembezaan dalam kalangan pelajar kejuruteraan di Politeknik Sultan Azlan Shah - Hanim Yahaya (Tanjong Malim, 2018)
Pembinaan instrumen penilaian pembelajaran asas pembezaan dalam kalangan pelajar kejuruteraan di Politeknik Sultan Azlan Shah by Hanim Yahaya