Membangunkan sosio-ekonomi komuniti menerusi keusahawanan sosial: peranan dan peluang - Hariyaty Ab Wahid (Tanjong Malim, 2019)
Membangunkan sosio-ekonomi komuniti menerusi keusahawanan sosial: peranan dan peluang by Hariyaty Ab Wahid