Debukalisasi dan asimilasi fitur dalam Bahasa Kerinci: analisis teori autosegmental - Nur Farahkhanna Mohd Rusli (Tanjong Malim, 2019)
Debukalisasi dan asimilasi fitur dalam Bahasa Kerinci: analisis teori autosegmental by Nur Farahkhanna Mohd Rusli