Pembangunan dan penilaian buku panduan pembelajaran teknik pengharmonian gitar jaz menggunakan lagu Melayu asli - Chamil Arkhasa Nikko Mazlan (Tanjong Malim, 2021)
Pembangunan dan penilaian buku panduan pembelajaran teknik pengharmonian gitar jaz menggunakan lagu Melayu asli by Chamil Arkhasa Nikko Mazlan