Hubungan di antara gaya kepimpinan dengan pencapaian akademik di Sekolah Jenis Kebangsaan Tamil daerah Kuala Kangsar dan Kinta Utara, Perak - Ganesh Kandasamy (Tanjong Malim, 2019)
Hubungan di antara gaya kepimpinan dengan pencapaian akademik di Sekolah Jenis Kebangsaan Tamil daerah Kuala Kangsar dan Kinta Utara, Perak by Ganesh Kandasamy