Hubungan amalan kemahiran berfikir aras tinggi (KBAT) dengan pencapaian ujian sains murid tingkatan empat di Shah Alam - Mohd Affendy Japar (Tanjong Malim, 2018)
Hubungan amalan kemahiran berfikir aras tinggi (KBAT) dengan pencapaian ujian sains murid tingkatan empat di Shah Alam by Mohd Affendy Japar