Falsafah, bahasa dan pemikiran Melayu dalam lirik lagu Bangau Oh Bangau dan Burung Kenek-Kenek - Farra Humairah Mohd (Tanjong Malim, 2019)
Falsafah, bahasa dan pemikiran Melayu dalam lirik lagu Bangau Oh Bangau dan Burung Kenek-Kenek by Farra Humairah Mohd