Pelaksanaan program Bimbingan Tahfiz Bestari (PINTAR) sebagai medium tuisyen tahfiz separuh masa di negeri Pahang - Mohd Hasdi Mohamed (Tanjong Malim, 2019)
Pelaksanaan program Bimbingan Tahfiz Bestari (PINTAR) sebagai medium tuisyen tahfiz separuh masa di negeri Pahang by Mohd Hasdi Mohamed