Sistem maklumat geografi dalam pemilihan telaga bagi kegunaan mangsa banjir di Jajahan Kuala Krai, Kelantan - Yazid Saleh (Tanjong Malim, 2019)
Sistem maklumat geografi dalam pemilihan telaga bagi kegunaan mangsa banjir di Jajahan Kuala Krai, Kelantan by Yazid Saleh