Pembangunan model penaakulan saintifik pelajar sains berdasarkan isu sosio saintifik - Muhamad Ikhwan Mat Saad (Tanjong Malim, 2018)
Pembangunan model penaakulan saintifik pelajar sains berdasarkan isu sosio saintifik by Muhamad Ikhwan Mat Saad