Aplikasi maqasid al-syariah terhadap pentafsiran ayat-ayat hukum jenayah dalam tafsir Al-Azhar karangan Hamka - Mohd Fazali Abdul Manas (Tanjong Malim, 2018)
Aplikasi maqasid al-syariah terhadap pentafsiran ayat-ayat hukum jenayah dalam tafsir Al-Azhar karangan Hamka by Mohd Fazali Abdul Manas