Keberkesanan program outbond Pelajar Ijazah Sarjana Muda Bahasa Arab dengan Pendidikan Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) di Pusat Bahasa University Al Al-Bayt Mafraq Jordan - Saipolbarin Ramli (Tanjong Malim, 2019)
Keberkesanan program outbond Pelajar Ijazah Sarjana Muda Bahasa Arab dengan Pendidikan Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) di Pusat Bahasa University Al Al-Bayt Mafraq Jordan by Saipolbarin Ramli