Hubung kait penilaian kualiti imej digital dengan kualiti peruasan dalam kegunaan penglihatan komputer - Siti Tasnim Mahamud (Tanjong Malim, 2017)
Hubung kait penilaian kualiti imej digital dengan kualiti peruasan dalam kegunaan penglihatan komputer by Siti Tasnim Mahamud