Kaedah talaqqi musyafahah dalam pengajaran al quran wa al-hifz kurikulum dini SABK di Perak - Norhisham bin Muhamad (Tanjong Malim, 2019)
Kaedah talaqqi musyafahah dalam pengajaran al quran wa al-hifz kurikulum dini SABK di Perak by Norhisham bin Muhamad